TIETOA PALVELUSTA

Osuuskauppa Keula Lämmitysöljymyynti -sivuilta voit tilata lämmitysöljyä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Saat laskurilla päivän hinnan postinumeroalueesi mukaan ja voit vaivattomasti jatkaa tilauksen tekoon ilman rekisteröintiä.

Lämmitysöljyn minimitilausmäärä on 500 litraa, alle 1000 l tilauksille lisätään pientoimituslisä 50€. Hintalaskurilla saat aina voimassa olevan hinnan asuinpaikkakuntasi mukaan. Litrahinta sisältää rahdin ja ALV:n (24%).

Laskutus:

Laskun maksuehto on 14 pv netto ja laskun voi maksaa 1-5 kuukausierässä (500-999L tilauksessa laskun voi maksaa 1-3 kuukausierässä). Mikäli maksu suoritetaan useammassa kuin yhdessä erässä, veloitamme laskutuspalvelumaksua 5 euroa/lasku.

E-lasku:

- Yksityishenkilö, hae kätevästi verkkopankissasi e-laskuttajaksi Osuuskauppa Keulaa. Katso lisätiedot www.e-lasku.info. 

Yksityistalouden lämmitysöljyostoista kertyy asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %. Bonus kertyy täysimääräisenä pääsääntöisesti öljyn toimituskuukaudelle. Myös yritykset ja yhdistykset voivat tehdä tilauksia.

Bonus:

Yksityistalouden lämmitysöljyostoista kertyy asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %. Bonus kertyy täysimääräisenä pääsääntöisesti öljyn toimituskuukaudelle. Myös yritykset ja yhdistykset voivat tehdä tilauksia.