LÄMMITYSÖLJYÄ KOKO SUOMEEN

Asiakastiedote, turvallinen polttoöljytoimitus LUE TÄSTÄ

Osuuskauppa Keulan öljypalvelusta saat tilattua polttoöljyn / dieselin nopeasti ja vaivattomasti yksityisille sekä yrityksille koko Suomen alueelle 24/7. Polttoöljyn ja dieselin tilaukset onnistuvat mihin kellonaikaan tahansa, tilaukset käsittelemme seuraavana arkipäivänä. 

Saat laskurilla päivän hinnan postinumeroalueesi mukaan ja voit vaivattomasti jatkaa tilauksen tekoon ilman rekisteröintiä. Litrahinta sisältää rahdin ja ALV:n (24%).

Asiakasomistajana saat Bonusta jopa 5 % yksityistalouden lämmitysöljyostoistasi. Bonus kertyy lämmitysöljytoimituksesta täysimääräisenä yhdelle kuukaudelle, vaikka lasku maksettaisiin erissä. Bonus jopa 5 % kuukausiostosten ollessa yli 900 e.

 • Toimitusalueena koko Suomi
 • Lämmitysöljyn minimitilausmäärä 500 litraa, alle 1000 l tilauksille lisätään pientoimituslisä 50€.
 • Dieselin ja moottoripolttoöljyn(Neot Premium MPö) minimitilausmäärä on 2000L. 
 • Lisäohjeita kuljettajalle (esim. täyttöpaikan sijainti) voi ilmoittaa tilauksessa
 • Normaali toimitusaika on 1-7 työpäivää, poikkeuksellinen kysynnän kasvu tai keliolosuhteet saattavat pidentää toimitusaikaa talvikauden aikana.
 • Maksuehto on 14 pv netto,
  laskun saa 1-5 kuukausierässä
  HUOM! alle 1000L tilauksissa laskun saa 1-3 kuukausierässä
 • Luottotiedot tarkistetaan tilauksen yhteydessä
 • Kaikista turhista käynneistä veloitamme 50 €. Turha käynti on esim. vialliset laitteet tai se, että asiakas ei vastaa puhelimeen ennen toimitusta. Puhelut tulevat yleensä tuntemattomasta numerosta.
 • Jos laitat tilaukseen sähköpostiosoitteesi, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.
 • Yritysasiakkaat voivat maksaa polttoöljyn myös S-Business-kortilla. S-Business on kotimainen, maksuton ja kuititon yrityskortti, jolla saat alennusta ja etuja S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta. Lisätietoja kortista ja laskutuksesta s-business.fi tai S-Business-asiakaspalvelusta s-business@sok.fi, p. 010 768 0820 (8,35 snt/puh + 12,09 snt/min).

Huom! Sakaraliittimillä varustettuihin kohteisiin ei toimiteta öljyä enää vuoden 2018 kesäkuun jälkeen. Turhasta käynnistä lähetetään 50 € lasku.


Laskutus:

Laskun maksuehto on 14 pv netto ja laskun voi maksaa 1-5 kuukausierässä (500-999L tilauksessa laskun voi maksaa 1-3 kuukausierässä). Mikäli maksu suoritetaan useammassa kuin yhdessä erässä, veloitamme laskutuspalvelumaksua 5 euroa/lasku.

E-lasku:

- Yksityishenkilö, hae kätevästi verkkopankissasi e-laskuttajaksi Osuuskauppa Keula. Katso lisätiedot www.e-lasku.info. 

Yksityistalouden lämmitysöljyostoista kertyy asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %. Bonus kertyy täysimääräisenä pääsääntöisesti öljyn toimituskuukaudelle. Myös yritykset ja yhdistykset voivat tehdä tilauksia.

Bonus:

Yksityistalouden lämmitysöljyostoista kertyy asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %. Bonus kertyy täysimääräisenä pääsääntöisesti öljyn toimituskuukaudelle. Myös yritykset ja yhdistykset voivat tehdä tilauksia.

LÄMMITYSÖLJYN HINTALASKURIMinimitilaus 500 l ja alle 1000 l tilauksille lisätään pientoimituslisä.
Minimitilaus diesel on 2000 l.
Minimitilaus Premium MPö on 2000 l.
Verkossa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:
Mastercard, Visa, Nordea, OP, Danske Bank ja S-Pankki.